Wednesday, 15 July 2015
Sate Babi
Sate Babi
ingredienten:
500gr varkensvlees
3eetl. zoute kejap
3eetl. zoete ketjap
1/2 citroen
2 teentjes knoflook (fijngehakt)
1theelepel sambal trassi
1eetl. ketoembar = koreander
1/2 eetl. djintan = komijn
1/2 eetl. laos = gember
1theelepel gemalen peper
1/2 theelepel koenjit = kurkuma
2eetl. olijfolie
150 gr pindakaas
bereiding:
Meng alle ingredienten behalve het vlees en de pindakaas. snij het vlees in vierkante stukjes en meng met de marinade. 24 uur laten intrekken. Rijg het vlees op stokjes en bak (middelhoog vuur) of bbq. Ondertussen verwarm de marinade tot onder kookpunt. Meng de pindakaas met wat warm water en de marinade tot een saus.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment